Huisstofmijt allergie

 

Niet iedereen heeft een huisstofmijt allergie, maar blootstelling aan de huismijt uitwerpselen kan zeker op latere leeftijd voor longproblemen zorgen. Lees verder, maar vergeet niet het filmpje te bekijken.

 

 

 

Professor van Bronswijk hoogleraar gezondheids wetenschappen bij RTL4

in het programma Apotheek en Gezondheid

 


 

 

Mogelijk heb je (nog) geen allergieprobleem, toch zal iedereen het heerlijk vinden om op een hygiënisch schoon matras te slapen en daardoor te genieten van een gezonde nachtrust.

 

Kinderen

Onderzoek heeft aangetoond dat 40% van de kinderen onder de 4 jaar aanleg heeft voor huismijt allergie. Dit kan verstrekkende gevolgen in het latere leven hebben. Zo meent hoogleraar professor van Bronswijk (gezondheids wetenschappen) dat mensen die langere tijd blootstaan aan de allergene stof Guanine, de stof die de huisstofmijt afscheid, ervoor verantwoordelijk is dat indien wij 60 jaar worden onze longen zich kunnen gedragen alsof we 85 jaar zijn. Jij wilt toch ook met je kleinkinderen kunnen spelen, wandelen en ravotten?

 

Bekijk het filmpje, uitgezonden door RTL-4  in een uitzending van

"Apotheek en Gezondheid" maar eens.

 

De Acarex huismijt test uit het filmpje is in onze webshop te bestellen.

 

Oplossing

De beste oplossing om deze problemen te voorkomen is het regelmatig laten reinigen van je matras door MatrasCleaner-Haaglanden. Wij verwijderen de oorzaak van de problemen welke deze nare verschijnselen veroorzaken. Denk hierbij aan huisstofmijt,  de huismijt uitwerpselen, bacteriën, schimmels, sporen en geuren, ook urinegeur.

 

Andere maatregelen 

Je kunt nog een stapje verder gaan met het nemen van anti allergie maatregelen:

In onze webwinkel Woonleefslaap.nl bestel je snel en eenvoudig een Cinderella Bioactive anti allergisch enkel of 4 seizoenen dekbed, of andere allergie producten.