Hoofdkussen

 

Op zeker moment is je hoofdkussen dermate vervuild dat vervanging noodzakelijk is. Regelmatig wordt ons de vraag gesteld wat nu te doen. Om onze service te vergroten hebben onze  reinigers vrijwel altijd Cinderella bioactive (anti allergische) hoofdkussens bij zich. Deze kun je natuurlijk vrijblijvend beoordelen. Bevalt het kussen, dan kun je dit meteen aanschaffen.

 

Extra voordeel:

Schaf je bij de matrasreiniging een Cinderella bioactive hoofdkussen aan € 29.95 dan betaal je slechts € 24,95 per kussen.

 

Doseerbare vulling

Het Cinderella bioactive hoofdkussen is een opschudbaar kussen, gevuld met duizenden originele Cinderella synthetische bolletjes en daardoor voelt het als dons aan. Het kussen is wasbaar op 60 graden en allergievriendelijk. De vulling is door de handige rits doseerbaar. Het Cinderella kussen behoudt gedurende lange tijd zijn veerkracht. Regelmatig opschudden en luchten verlengd de levensduur. Een Cinderella hoofdkussen helpt je te genieten van een allergievriendelijke en gezonde nachtrust.

 

 

 

Dodelijk ecosysteem............ in je hoofdkussen

 

Je favoriete kussen bevat een geheel ecosysteem van weerzinwekkende insecten en mogelijk gevaarlijke schimmels, wijst nieuw onderzoek uit. Onderzoekers hebben ontdekt dat het gemiddelde kussen meer dan een miljoen schimmelsporen bevat. Dat is enkele duizenden sporen voor elke milligram materiaal. Andere onderzoeken hebben aangetoond dat er in kussens en overig beddengoed huismijt huist. Dit zijn microscoop achtig kleine spinachtige wezentjes, die zich voeden met de schilfers van de menselijke huid.

 

We weten dat kussens worden bewoond door de huisstofmijt, die schimmels eet. Een van de theorieën luidt dat de schimmels weer de uitwerpselen van de huisstofmijt gebruiken als voornaamste bron van stikstof en voeding (samen met menselijke huidschilfers) vertelt onderzoeksleider Ashley Woodcock van de universiteit van Manchester. “Er is daarom wellicht een ‘miniatuur ecosyteem’ aan het werk in onze kussens”.