Matrasreiniging door MatrasCleaner-Haaglanden

voor zakelijke relaties

 

Voordelen Hotel matrasreiniging

  

  1. service op locatie
  2. offerte op maat
  3. de matras is direct na reiniging te gebruiken
  4. matrassen gaan langer mee
  5. matrassen ruiken fris
  6. u biedt hygiënisch schone matrassen
  7. u biedt allergievriendelijke slaapplaatsen
  8. u zorgt ervoor dat uw gasten content zijn

Allergievriendelijke slaapplaatsen

Door periodiek de matrassen in uw hotel te laten reinigen, kunnen de gasten genieten van een allergievriendelijke en gezonde nachtrust. Steeds meer mensen krijgen last van allergie. De vraag naar allergievriendelijke kamers groeit. Hotels bieden veel verschillende gasten een slaapplaats. Daarom is Matrasreiniging in hotels is een must.

 

Matrashygiëne

De ene gast is wat hygiënischer dan de ander. Ervaring leert dat matrassen al na ongeveer 3 maanden een ruime populatie huisstofmijten, schimmels, bacteriën en sporen kunnen bevatten. Maar u wilt toch ook dat uw gasten op een hygiënisch schoon, huisstofmijt- en bacterievrij maar ook fris ruikend matras kunnen slapen?

 

 

huismijt in hotelmatras

Matrasreiniging test

 

Nieuwe relaties bezoeken wij op verzoek, waarbij een testreiniging met ons matrasreiniging systeem wordt gedaan. Tijdens deze testreiniging tonen wij u aan in welke mate de matras vervuild is. Ook voeren we een Acarex®-test uit, waarmee de Acarex® kleurindicator, aangeeft hoeveel allergene stoffen in de matras zitten.

 

Testreiniging

Voor zakelijke gebruikers kunnen wij een vrijblijvende testreiniging uitvoeren.

 

Allergie

Allergievriendelijke kamers, biedt u de gasten door matrasreiniging. U verhoogd daarmee de service naar uw gasten. Indien u in uw hotel periodiek de matrassenreiniging laat uitvoeren, zullen uw gasten er dankbaar voor zijn, hetgeen kan resulteren in een nog hogere bezettingsgraad.


 

 

 

Tools

Marketingtools, MatrasCleaner-Haaglanden verstrekt na iedere reiniging een waarborg certificaat, voorzien van datum. Dit certificaat kunt u bijvoorbeeld bij de balie of in de lift hangen. Tentkaartjes in 4-talen kunnen eveneens door ons verzorgd worden. Op de matrassen kan een garantiezegel worden geplakt.

 

 

Tarieven

Voor de zakelijke markt werken wij landelijk en hanteren projectprijzen. Teneinde de overlast tot een minimum te beperken, kunnen wij door inzet van meer personeel uw hotel snel en adequaat  van dienst zijn. 

  

 

 

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor een plan van aanpak op maat.