Het bedrijf

MatrasCleaner-Haaglanden is in januari 2006 opgericht. Hoewel we in Den Haag (Scheveningen) gevestigd zijn, werken we ook landelijk. Matrasreiniging is onze specialiteit. Hiermee wordt de service van matras hygiëne aangeboden. Wij reinigen matrassen aan huis en op locatie.

matrascleaner historie

 

 

Locatie

De matrasreiniging wordt op locatie uitgevoerd, zodat de opdrachtgever zijn of haar matras niet hoeft te missen. Milieuvriendelijk en zonder het gebruik van chemicaliën. Na de reiniging is je matras na 10-15 minuten weer te beslapen.

 

Inmiddels heeft MatrasCleaner-Haaglanden een uitgebreid en divers klantenbestand opgebouwd. Onze relaties zien het belang van een hygiënisch schoon matras in en maken daarom regelmatig gebruik van de matrasreiniging diensten.

 

 

Hotel, B&B enz.  

Zakelijke relaties zien ook de voordelen van matras reinigen in. Daarom wordt deze service aan de gasten aangeboden. Door de matrasreiniging kunnen hun gasten van een  allergie vriendelijke en gezonde nachtrust genieten.

 

 

 

Specialisme

Wanneer MatrasCleaner-Haaglanden een matrasreiniging heeft gedaan, zijn de klanten blij weer op een hygiënisch schoon matras te kunnen slapen. MatrasCleaner-Haaglanden werkt met het Duitse Potema reinigingssysteem. Het specialisme van MatrasCleaner-Haaglanden is de inwendige matrasreiniging. Door het matras reinigen verdwijnen huismijt uitwerpselen, huismijten, bacteriën, geuren en schimmels.

 

Doelgroep

Ook wanneer je niet allergisch bent, is het aan te raden je matras te laten reinigen. Je kunt je matras immers niet wassen. Ook voor het reinigen van meubelen, tapijten en bureaustoelen kan MatrasCleaner-Haaglanden je van dienst zijn. De service van matrasreiniging wordt zowel particulier als zakelijk aangeboden. De zakelijke markt bestaat o.a. uit hotels, b&b, pensions, kinderdagverblijven, overheid, brandweerkazernes en cruiseschepen. Kortom overal waar slaapplaatsen zijn. Het verwijderen van huisstofmijt, de uitwerpselen van de huismijten, bacteriën, geuren, schimmels en sporen van schimmels uit matrassen behoren tot de werkzaamheden.

 

 

 

urine kattenpis geur matrasreinigen

Geuren

Urinegeuren worden met goed resultaat verwijderd. Niet alleen de menselijke urine, maar ook katten- en hondenpis geur.

 

MatrasCleaner-Haaglanden werkt met het gepatenteerde Potema® reinigingssysteem De Duitse wereldmarktleider Potema heeft verkoopkantoren in meer dan 20 landen.

 

 

 

 

 

  

Webshop

In onze webshop Woonleefslaap.nl vindt je o.a.

  • anti allergische dekbedden
  • anti allergische hoofdkussens
  • allergie hoezen
  • aroma diffusors
  • 100% zuivere etherische oliën
  • bio5E geurolie
  • luchtreinigers en lucht ontvochtigers